Advertisement

Category: Uncategorized

Scania ben shkurtime.

Shkarkimi nga puna vlen kryesisht për selinë, që ndodhet në Södertälje, dhe fabrikat. Shitësit dhe qendrat e shërbimit nuk preken. Në Södertälje, punojnë 15,000 njerëz , dhe numri i saktë i njerëzve të përfshirë është...

Read More
Loading