Keshtjella historike Engsholm ne jug te stokholmit

Engsholm Slott esht nje keshtjell historike qe daton qysh nga viti 1300 per ekzistencen e saj. Eshte nje keshtjell qe sot eshte funksionale dhe perdoret si hotel, restorant salle konferencash ose per evente te ndryshme. Gjate...

Read More