Advertisement
Ekspert i prezencës online
Adi Albano
Ekspertiza ime

Ju ndihmoj të krijoni një paraqitje dinjitoze në botën online

Prezenca online ka qenë gjithmonë domosdoshmëri për t’i mbijetuar shekullit 21.

Prezenca e duhur është faktori i suksesit për ndërmarrjen tuaj.

 Gjeni kompani për të bashkëpunuar, klientë për tu shërbyer

 • Krijim websitesh
 • Marketing Online
 • Design
 • Planifikim i Sukesesit Online

Biznes i vogël

 • Ndërtim Website (1-3 faqe)
 • Ndërtim, kompletim dhe postime në rrjetet sociale
 • Followers dhe Like (Porosi teke ose automatike ditore/javore)
 • Publikim në Google Maps, Google My Business, Facebook Marketplace
 • Reklama në Google & Facebook & Instagram & YouTube & Snapchat & TikTok & Twitter

Business to business

 • Ndërtim Website (3-20 faqe)
 • Ndërtim, kompletim, planifikim dhe postime në rrjetet sociale
 • Publikim në Google Maps, Google My Business, Facebook Marketplace etj.
 • Reklama në Google & Facebook & LinkedIn
 • Social Media Booster në Facebook & Instagram & YouTube & Twitter
 • Të dhëna kontakti të bizneseve në Suedi 

Dyqan online

 • Ndërtim Website (5-50 faqe)
 • Katalog me produkte/shërbime
 • Mundësi pagese online nga website me Swish, Karte Krediti dhe Fatura
 • Ndërtim, kompletim, planifikim dhe postime në rrjetet sociale
 • Publikim në Google Maps, Google My Business, Facebook Marketplace etj.
 • Reklama në Google & Facebook & LinkedIn & Instagram & Snapchat & Twitter
 • Social Media Booster në Facebook & Instagram & YouTube & Twitter
 • Të dhëna kontakti të bizneseve në Suedi 

personal

 • Ndërtim Website (1-3 faqe)
 • Ndërtim, kompletim dhe postime në rrjetet sociale
 • Social Media Booster në Facebook & Instagram & YouTube & TikTok & Twitter
 • Reklama në Google dhe Facebook
 • Të dhëna kontakti të bizneseve në Suedi 
Get In Touch

Pijmë një kafe?