9 korrik, 2020 Upplands Väsby

Përpjekje e madhe për zbulimin e vjedhësve të dyshuar të automjeteve.
Policia pati një operacion të madh me disa patrulla dhe një helikopter në Upplands Väsby gjatë pasdites. Një makinë e policisë u dëmtua në operacion.
Të paktën 2 persona u arrestuan. Sipas policisë, arsyeja e përpjekjes është grabitja në një kompani makinash të martën në mbrëmje kur rreth 20 makina u vodhën në Upplands-Väsby # upplandsväsby