Informacion në lidhje me mundësitë për të udhëtuar në Suedi nga Kosova.

Për informacion mbi fluturimet e mundshme, ju rekomandojmë të ndiqni website e aeroportit të Prishtinës & Air Prishtinës.

Aktualisht ka informacione mbi fluturimet për në Dusseldorf dhe Zyrih.

Kufijtë e Suedisë do të jenë të mbyllur deri më 15 maj.
Për të hyrë në Suedi duhet të keni:
1) nënshtetësinë suedeze
2) lejen e qëndrimit & adresën e regjistrimit të popullsisë Suedeze, d.m.th ku ju jetoni në Suedi.

Ambasada Suedeze në Prishtine ka organizuar tre fluturime të riatdhesimit nga Kosova në Suedi dt 1,3,10/04 dhe NUK DO TË organizojë më.

Më shumë informacion mbi fluturimet në vendet e BE-së:
https://www.airprishtina.com
http://www.airportpristina.com/